Lukk

CSD Sealing & Protecting Systems AS (grunnlagt i 1988) er en distributør i Skandinavia og Island for brann- og eksplosjonssikring, samt røyk-, gass- og vanntettingsproduktene til Beele Engineering B.V.

CSD har sitt hovedkontor og lager i Sandefjord. Vi har også lager og salgskontorer i Fosnavåg og i Aalborg. På den måten kan vi betjene våre kunder med en rask og presis service.

 

Våre løsninger for kabel- og rørgjennomføringer er anerkjent for å være enkle, effektive og pålitelige. I tillegg til å være godkjent for alle brannklasser, er våre løsninger testet for eksplosjonstrykk, saltvann, og UV- og gammastråling.

Vi har også like enkle og effektive løsninger for vann-, gass- og gnagertetting.

Våre gummi- og silikonprodukter gir en meget effektiv, robust og evigvarende installasjon. Produktene fester og tetter seg til nær sagt alle materielle kvaliteter – stål, aluminium, plast, betong osv.

Beele Engineering BV har i tillegg til sin produksjon av eget stort produktspekter, eget R&D-senter med testovn for A- og H-brannklasser. Beele Engineering BV er etablert verden over med partnere og egne salgs- og servicekontorer.

Du har en rekke valg når det kommer til kabel- og rørgjennomføringer i offshore, maritim og bygg/anlegg. Mange faktorer må vurderes når du skal ta beslutningen om valg av produkt.

Hos oss er du garantert kvalitet, integritet og sikkerhet.

Les mer om hvorfor velge CSD her?

 

 

Kontakt oss

Vi svarer deg i løpet av kort tid

Ansvarlig Offshore/Marine
Ansvarlig bygg og anlegg
Distriktssjef Marine
Anbefalt produkt

Finn produktet du trenger

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss for en hyggelig og løsningsorientert prat!

  • © 2021 CSD All rights reserved
Send e-post Ring meg
Lukk

Vi vil gjerne høre fra deg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.